BEHANDELINGEN

Je goed voelen is een kwestie van lekker in je vel zitten. Persoonlijke verzorging is daarom van zo’n groot belang en heeft veel invloed op hoe u zich voelt. Zowel goede huidverzorging als rustgevende massage’s zorgen allemaal dit positieve effect.

Beautique Dymphna heeft een uitgebreide selectie aan de meest moderne and innoverende behandelingen voor zowel de basis benodigdheden als voor het doel om te genieten. Van het reinigen van de huid, het geven van hot-stone massages tot aan het verwijderen van overtollig haar, het is allemaal mogelijk bij Beautique Dymphna.

Vindt hieronder de lijst van zowel de basisbehandelingen als specialistische behandelingen. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen en ben ik uiteraard bereid volledige uitleg te geven.

Basis behandelingen

 

Complete 
Gezichtsbehandeling

Diepte reiniging van het gelaat en hals, epileren van wenkbrauwen, scrub, vapazone, verwijderen huidonzuiverheden, massage van gezicht en hals, masker, verzorgende crème.
Duur: 90 minuten
Prijs: €63

 • De volledige gezichtsbehandeling is een uitgebreide basisbehandeling bestaande uit verschillende onderdelen, en duurt 1,5 uur. De behandeling begint met een diepte reiniging van het gelaat en hals, gevolgd door het epileren van de wenkbrauwen. Daarna wordt een vochtbehandeling gedaan doormiddel van Vapozone stoom. Vervolgens worden eventuele onreinheden zoals gerstekorrels en mee-eters verwijderd. Dan volgt de massage van gezicht en hals. Na de massage krijgt u een masker aangepast aan uw huidtype.

 

Specialisatie behandelingen

Microdermabrasie

 

Huidverbeterende behandeling waarbij met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid wordt verwijderd. Hierdoor wordt de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. 


Duur: 90 minuten
Prijs: €90 

 • Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid wordt verwijderd. Hierdoor wordt de opbouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen (elastineweefsel) sterk toeneemt, waardoor sneller huidverjonging plaatsvindt. Het grote voordeel van microdermabrasie is dat het vele malen intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Na afloop kunt u direct uw normale activiteiten weer oppakken.

  Microdermabrasie is de oplossing voor:

  • totale huidverbetering
  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • door zon beschadigde huid
  • acne- en littekens
  • huidverkleuringen
  • vette huid
  • grove poriën
  • onzuivere rokershuid

  Het product dat hiervoor gebruikt wordt is Skinjet.

   

 

Rug, Nek, Schouder Massage


Een zeer rustgevende massage voor de spier groepen van de rug, nek en schouder. Vaak zitten deze spiergroepen het snelst vast doormiddel van stress of overbeweging. Het masseren van deze lichaamsgedeeltes heeft dus zeer goede invloed op het losmaken van de spanningen tussen de schouders en nek.
Duur: 25 minuten
Prijs: €25 

Overige Behandelingen

Naast de basis en specifieke behandelingen kunt u ook kiezen voor losse modules.

 • Epileren/modelleren wenkbrauwen                    € 10,00
  Verven wenkbrauwen                                              € 8,50
  Verven wimpers                                                     € 10,00
  Verven wenkbrauwen en wimpers                     € 16,50
  Waxen bovenlip                                                        € 9,00
  Waxen bovenlip en kin                                          € 15,00
  Harsen boven- of onderbenen                            € 25,00
  Harsen hele benen                                                € 50,00
  Harsen rug en schouders                                    € 30,00
  Paraffine handpakking                                         € 15,00